Dolabike
Bestille

Værfast

Vi er en gjeng på fire som etter en hyggelig middag vinteren 2017 startet planleggingen av konseptet som Værfast nå har blitt. Vi savnet en plass å møtes på i Ringebu på ettermiddager og kvelder og vi satt også hver og en inne med noen ideer som resulterte i at butikk, cafe, bar og guiding føltes naturlig å samle på et og samme sted.

Gå til nettsiden

Sport1 Ringebu

De beste merkevarene, et lokalt tilpasset utvalg, topp moderne ski- og sykkelverksted og solid fagkunnskap - og aller mest har vi et hjerte for ekte sport.

Gå til nettsiden

Sykkelbua

Sykkelbua Vinstra er en fullsortiments sykkelbutikk med alt som trengs for både sykkel og syklist. Vi har et bredt spekter av sykler som passer til syklister i alle aldre; trehjulssykkel, landevei, og alt imellom!

Gå til nettsiden

Gudbrandsdalsvegen

Opplev Gudbrandsdalen!
Kjører du nordover fra Lillehammer vil dalenes dal åpenbare seg langs Gudbrandsdalsvegen, som strekker seg fra Fåvang i sør, gjennom tettstedene Ringebu, Hundorp, Harpefoss, og Vinstra, til Kvam i Nord. Gvegen.no er et reiseverktøy som gjør det enkelt å finne frem til de aller beste opplevelsene.

Gå til nettsiden
Copyright © 2021 – 2024 Alle rettighter
Utvikling og drift: INOVEX
crossmenuchevron-down