Dolabike
Bestille

Bestille sykler

Hos DølabikE kan du bestille elsykkel som passer både menn og kvinner. Dette er ikke terrengsykler, men de er tilpasset ruten langs den naturskjønne Gudbransdsdalsvegen.

Det ligger inne en bookingsperre på 24 timer, slik at vi har tid til å få sykkelen fulladet og klar til utlevering på det avtalte utleveringsstedet. Du kan gjerne ta kontakt direkte på epost ved ønske om å leie sykkel på kortere varsel, så ser vi hva vi kan få til i hvert enkelt tilfelle.

Vi leier også ut hjelm hvis du ønsker dette. Sykkelvogn er ikke noe vi har til utleie, men det er mulig å få kjøpt dette i noen av de lokale sportsbutikkene. Alt av annet utstyr du har behov for til turen finner du også på butikkene, som sykkellås og sykkelpumpe. Ønsker du å starte/avslutte turen et annet sted enn våre utleiepunkt i Ringebu og på Vinstra? Vi tilbyr frakt av sykler innenfor Ringebu Kommune, Sør-Fron Kommune og Nord-Fron Kommune for et tillegg i pris. For mer informasjon, følg linken.

Vi selger også gavekort som kan benyttes til leie av våre sykler. Perfekt som en gave til venner, familie og hvorfor ikke til dine ansatte?

Hos oss kan du leie sykler til hele familien, sjekk gjerne størrelsesguiden vår for mer informasjon.

Dølabike sykler

Sykkeltransport

Copyright © 2021 – 2024 Alle rettighter
Utvikling og drift: INOVEX
crossmenuchevron-down